Izjava o privatnosti, sigurnosti, prikupljanju i korištenju osobnih podataka

Ova pravila o privatnosti određuju i reguliraju kako Golden Waffle koristi te štiti sve informacije koje dajete kada koristite ovu web stranicu. Golden Waffle garantira zaštitu vaše privatnosti.

Golden Waffle se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe. Korisnikovi osobni podaci štite se sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka te ih Prodavatelj neće ni na koji način učiniti dostupnim trećim osobama. Potrebne osobne podatke prosljeđujemo isključivo poslovnim partnerima (dostavnim službama) za realizaciju isporuke vaše narudžbe.

Prodavatelj jamči da e-adresu i ostale korisnikove podatke neće stavljati trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez njegova pristanka. Od navedenoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne vlasti Republike Hrvatske za potrebe istražnih radnji temeljem valjanoga sudskog naloga.

Osobni podaci

Osobnim se podatkom smatra svaka informacija koja može direktno ili u kombinaciji s nekim drugim podacima dovesti do identifikacije neke fizičke osobe, posebno na osnovi jednog ili više obilježja specifičnih za njezin fizički, psihološki, mentalni, gospodarski, kulturni ili socijalni identitet (npr. ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona, adresa e-pošte i sl.).

Osobne podatke korisnika i klijenata prikupljat će, obrađivati i koristiti tvrtka vlasnik - Golden Waffle j.d.o.o., Pavla Radića 69, 35 000 Slavonski Brod - u skladu s odredbama o zaštititi privatnosti. Prvenstvena svrha prikupljanja osobnih podataka korisnika je pružanje usluga, poboljšanje kvalitete usluga te informiranja korisnika o postojećim i novim proizvodima tvrtke Golde Waffle j.d.o.o.

Osobne podatke korisnika ovlašteni su koristiti Golden Waffle j.d.o.o. i partnerske dostavne službe, isključivo u cilju pružanja, unapređenja i naplate proizvoda i usluga.

Kada navedete određene podatke po kojima vas je moguće identificirati prilikom korištenja ove web stranice, onda možete biti sigurni da će se ti podaci koristiti samo u skladu s ovom izjavom o privatnosti. Golden Waffle može mijenjati ovu izjavu te će u tom slučaju ažurirati ovu stranicu. Trebali biste provjeriti ovu stranicu s vremena na vrijeme kako biste se osigurali da ste suglasni sa svim promjenama.

Na goldenwaffle.hr web stranici mogu se sakupljati sljedeći podaci:

  • ime i prezime
  • kontakt informacije, uključujući e-mail adresu
  • demografske podatke, podatke o navikama i interesima te ostale nama relevantne podatke
  • druge podatke relevantne za istraživanje i analizu tržišta, kupaca i/ili ponude

Zašto su nam potrebne navedene informacije:

Sakupljamo i analiziramo ove informacije kako bismo što bolje razumjeli vaše potrebe te vam pružili bolju uslugu, a iz sljedećih razloga:

  • internih vođenja evidencija
  • kako bismo poboljšali svoje proizvode i usluge
  • kako bismo vam povremeno slali promotivne e-mailove o novim proizvodima, posebnim ponudama ili neke druge informacije za koje mislimo da bi vam mogle biti zanimljive. Naravno uz prethodno danu vašu suglasnost, tj. privolu (prijava na newsletter).

Koristimo vaše informacije kako bi prilagodili ovu web stranicu vašim interesima i potrebama.

Pravo na pristup osobnim podacima i Pravo na brisanje i zaborav.

Golden Waffle j.d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika i klijenata, informirati kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito davati kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici firme Golden Waffle j.d.o.o. i poslovni partneri (dostavne službe) odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti u skladu s nacionalnim i međunarodnim zakonima vezanim uz zaštitu podataka i privatnost korisnika:

Opća uredba o zaštiti podataka EU - GDPR 2016/67
Zakonu o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka, NN br. 42/2018
Zakon o elektroničkim komunikacijama

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka EU i Zakonu o zaštiti podataka, prikupljeni osobni podaci pohranjuju se u evidencijama osobnih podataka kojih je voditelj firma Golden Waffle j.d.o.o.

Golden Waffle j.d.o.o. čuva privatnost svojih korisnika, skuplja samo nužne podatke za poslovne svrhe (podaci potrebni za provedbu narudžbe i isporuku iste - ime i prezime, adresa, mjesto, broj pošte i kontakt broj za dostavljaća te e-mail adresa za potvrdu zaprimanja narudžbe) te se njima koristi samo u svrhu poslovne potrebe, a u skladu sa zakonskim obvezama. Podaci se čuvaju najmanje u periodu trajanja poslovne potrebe te će su skladu s općim zastarnim rokom po Zakonu o obveznim odnosima RH (5 godina) biti brisani ili anonimizirani, uz iznimku kada podatke čuvamo duže zbog pravnih obveza (npr. slučajevi sudskog spora). Podaci mogu biti proslijeđeni mjerodavnom tijelu državne vlasti u provedbi zakonskih ovlasti tijela državne vlasti.

Upite ili primjedbe vezane uz navedeni zakon te prikupljanje osobnih podataka korisnik može dostaviti putem elektroničke pošte na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Sigurnost

Vodimo računa o tome da su vaši podaci sigurni. Kako bi spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje vaših podataka, osigurali smo odgovarajuće fizičke, elektronske i menadžerske procedure za zaštitu i osiguravanje podataka koje prikupljamo putem cookie-a (kolačića).

Što je cookie?

Cookie je informacija spremljena na vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Cookies obično spremaju vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani pregled proizvoda, sortiranje i slično. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag cookie koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama.

Ove informacije mogu biti spremljene jedino ako vi to omogućite. Web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja cookie-a vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti vaše postavke internet preglednika, kako biste sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje cookie-a odobriti ili odbiti, pobrisati spremljene cookie automatski pri zatvaranju internet preglednika i sl.

Cookie-i se mogu odbiti ili izbrisati iz odgovarajućih postavki preglednika. U ovom slučaju moguće je da se sve funkcije web stranice koriste u cjelini. Isto tako, neki tehnički podaci, uključujući IP adresu kupca, biti će prikupljeni i pohranjeni od strane softwarea koji se koristi. Osobe koje stoje iza tih podataka kao i osobni podaci se ne identificiraju, ni u kojem slučaju. Nikada ne pohranjujemo informacije koje povezuju podatke o korištenju stvarnih identiteta, primjerice, broj socijalnog osiguranja, vozačku dozvolu, broj telefona ili email adresu. Ne pohranjujemo informacije koje smatramo uvredljivima. Korisnik je svjestan da uz korištenje ove web stranice dopušta pohranjivanje sadržaja prethodno pregledanog na svom uređaju.

Kako mi koristimo cookies (kolačiće)

Cookie je mala datoteka koja vas traži dopuštenje da se smjesti na vaš tvrdi disk. Jednom kada ga prihvatite, datoteka se smješta na vaš tvrdi disk te pomaže analizirati web promet ili vas obavještava o posjetima određenim web stranicama. Cookies omogućuju web aplikacijama da odgovoraju na vaše individualne potrebe. Web aplikacija može prilagoditi svoje djelovanje vašim potrebama i željama tako da prikuplja i pamti podatke o vašim interesima i navikama.

Cookies nam pomažu pružiti bolju web stranicu, omogućuju nam pratiti koje stranice su vam korisne, a koje ne. Cookies nam, ni na koji način, ne daju pristup vašem računalu ili bilo kakve informacije o vama, osim podataka koje ste odabrali podijeliti s nama. Možete prihvatiti ili odbiti cookies. Većina web preglednika automatski prihvaća cookies, ali uobičajeno je da možete podesiti web preglednik da odbije cookies koje želite odbiti. To vas može spriječiti da u najvećoj mogućoj mjeri iskoristite mogućnosti web stranica.

Linkovi na druge web stranice

Naša web stranica može sadržavati linkove na druge web stranice. Međutim, nakon što ste koristili ove linkove da napustite našu stranicu, trebali biste imati na umu da mi nemamo nikakvu kontrolu nad tim drugim web stranicama. Dakle, ne možemo biti odgovorni za zaštitu vaše privatnosti na tim drugim web stranicama te informacije koje ste dali prilikom posjete tim web stranicama nisu regulirane ovom Izjavom o privatnosti. Trebali biste biti oprezni i pogledati Izjave o zaštiti privatnosti koje se primjenjuju na tim web stranicama.

Kontroliranje vaših osobnih podataka

Možete ograničiti prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka na sljedeće načine:

  • kad god se traži da ispunite kakav obrazac na web stranici, potražite kućicu na koju možete kliknuti kako biste naznačili da ne želite da vaše podatke može koristiti bilo tko za izravne marketinške svrhe
  • ako ste prethodno pristali da vaše osobne podatke koristimo za izravne marketinške svrhe, možete se predomisliti u svakom trenutku te nam to priopćiti pismenim putem na Golden Waffle j.d.o.o., Pavla Radića 69, 35000 Slavonski Brod ili nam pošaljite e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Kako onemogućiti kolačiće

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite web-preglednik koji koristite. • Chrome • Firefox • Internet Explorer 9 • Internet Explorer 7 i 8 • Opera (stranica na engleskom jeziku) • Safari (stranica na engleskom)

Što su privremeni kolačići?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju.

Što su stalni kolačići?

Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama.

Što su kolačići od prve strane?

Kolačići od prve strane dolaze s web-mjesta koje gledate, a mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta tom web-mjestu.

Što su kolačići treće strane?

Kolačići treće strane dolaze s reklama drugih web-mjesta (kao što su skočne ili druge reklame) koje se nalaze na web-mjestu koje gledate. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

Golden Waffle neće prodavati, distribuirati ili iznajmljivati vaše osobne podatke trećim stranama, osim ukoliko imamo vašu dozvolu ili smo po zakonu dužni to učiniti. Možemo koristiti vaše osobne podatke kako bi vam slali promotivne informacije o trećim osobama za koje mislimo da bi vam mogle biti zanimljive, ukoliko nam naznačite da to želite.

Popis cookie-a koje prikupljamo

Cookies treće strane

Uz cookies koje mi prikupljamo postoji par vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane cookies. Ovi cookies nisu postavljeni od strane ove web stranice, ali neki služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogućujemo:

  • cookies društvenih mreža

Korisnici se mogu prijaviti i registrirati preko vlastitih računa sa društvene mreže Facebook.
Također dijeljenje članaka na društevnim mrežama postavlja korisniku cookies.

  • cookies za mjerenje posjećenosti

Golden Waffle koristi Google analytics za mjerenje posjećenosti. Ako želite onemogućiti da vam navedeni servis sprema cookie-e, možete to zabraniti na sljedećem linku: Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Dodatne informacija oko isključivanja cookies

Trenutno postoji nekoliko web stranica za isključivanje pohranjivanja cookies za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim linkovima:

http://www.allaboutcookies.org/

http://www.youronlinechoices.eu/

Newsletter

Prijavom na Golden Waffle newsletter, klijent pristaje da želi putem e-maila primati informacije o proizvodima i uslugama firme Golden Waffle, posebnim ponudama, humanitarnim akcijama, nagradnim natječajima i ostalim aktivnostima, kao i zanimljive članke, stručne savjete i druge relevantne sadržaje koje objavljujemo na našim internet stranicama.

Primatelj Golden Waffle newslettera ima pravo u svakom trenutku zatražiti brisanje s liste primatelja Golden Waffle newslettera korištenjem poveznice za odjavu u bilo kojem newsletteru kojeg dobijete od nas (na dnu stranice) ili slanjem zahtjeva za brisanje podataka na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Za upravljanje prijavama i isporukama newslettera Golden Waffle j.d.o.o. koristi vlastitu newsletter platformu.

KRŠENJE PRIVATNOSTI PODATAKA

U slučaju bilo kojeg oblika ugroze privatnosti podataka čuvanih u sklopu naše baze ili baze bilo kojeg od naših partnera obavijestit ćemo sve relevantne osobe i nadležna tijela u roku od 72 sata od spoznaje o tome da je došlo do prekršaja te ako je očigledno da su ukradeni podaci spremljeni na način da postoji mogućnost da se prilikom krađe može otkriti identitet vlasnika podataka.

Promjene izjave o privatnosti, sigurnosti, prikupljanju i korištenju osobnih podataka

Ova izjava o privatnosti može se s vremena na vrijeme mijenjati u skladu s zakonodavstvom ili razvojem industrije. Nećemo eksplicitno obavijestiti naše klijente ili korisnike web stranica o tim promjenama. Umjesto toga, preporučujemo da povremeno provjeravate ovu stranicu za sve izmjene izjave.

Golden Waffle j.d.o.o., Pavla Radića 69, 35 000 Slavonski Brod, Hrvatska, upisana je u sudski registar Trgovačkog suda u Osijeku - stalna služba u Slavonskom Brodu pod brojem - MBS 030202819 * Temeljni kapital: 10,00 kn uplaćen u cijelosti u novcu * Direktor: Katarina Novotni * OIB: 12449934287 * Račun broj: 2340009 - 1110933128 otvoren kod Privredne banke Zagreb d.d., Zagreb, Trg Pobjede 27, 35000 Slavonski Brod * IBAN: HR8923400091110933128 * Tel: 035/351-293, Mob: 091/539-9331 *  Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati, reproducirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog dopuštenja vlasnika. * Popusti i akcije se ne zbrajaju.

Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (N.N. 41./2014.) možete poslati na adresu: Golden Waffle j.d.o.o., Pavla Radića 69, 35 000 Slavonski Brod, na E-mail adresu: golden_waffle@hotmail.com ili podnijeti u poslovnim prostorijama na adresi Pavla Radića 69, 35 000 Slavonski Brod.

Kako bi Vam sukladno članku 10. stavak 5. Zakona potvrdili primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorili, molimo Vas da navedete točne podatke za primitak istog.

Košarica

 x 

Košarica je prazna.

Odabir jezika

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više o tome kako smo se prilagodili EU uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR) ovdje.

Prihvaćam Uvjete korištenja.
Prihvaćam